Vágólapra másolva!
A Chelsea-nek döntőbe kell jutnia a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában, vagy legalább az egyik sorozatban ahhoz, hogy megmentse a mostani idényt - véli a londoni labdarúgócsapat kapusa, Thibaut Courtois.

"A BL-ben és az FA Kupában is nagyszerű ellenféllel játszunk, mégis tovább kell jutnunk, ahhoz ugyanis, hogy megmentsük a szezont, döntőbe kell kerülnünk az egyik vagy akár mindkét sorozatban" - nyilatkozta Courtois.

A Chelsea

a Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germainnel találkozik a legjobb 16 között

- az első mérkőzésre jövő kedden kerül sor Párizsban -, míg az FA Kupa nyolcaddöntőjében a Manchester Cityvel mérkőzik meg jövő vasárnap, Londonban.

Thibaut Courtois Forrás: Twitter

A belga hálóőr azt követően fogalmazta meg a célkitűzést, hogy a Kékek vasárnap, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottak a Manchester Uniteddel. A címvédő Chelsea 25 forduló után mindössze a 13. a Premier League-ben, csupán hét ponttal megelőzve a már kieső helyen álló Norwich Cityt.

A londoni gárda ugyan kilenc meccs óta nem kapott ki a bajnokságban, de ezeken a mérkőzéseken hatszor döntetlent játszott.

A Newcastle elleni szombati bajnoki rendkívül fontos lesz, meg kell szereznünk a három pontot" - hangsúlyozta a 23 esztendős Courtois.