Adam Johnsont kiradírozzák az angol futballtörténelemből

Adam Johnson, Sunderland, foci
Sunderland's English midfielder Adam Johnson controls the ball during the English Premier League football match between Sunderland and Burnley at the Stadium of Light in Sunderland, northeast England on January 31, 2015. AFP PHOTO / IAN MACNICOL Ian MacNicol / AFP
Vágólapra másolva!
Azok után, hogy Adam Johnson bevallotta bűnösségét, a Sunderland labdarúgócsapata azonnal kirúgta a kiskorúval szexuális viszonyt folytatott játékost. A történetnek azonban nincs vége, a Sun úgy tudja, az FA mindent elkövet, hogy a játékost soha többet ne hozhassák kapcsolatba az angol válogatottal.

Adam Johnsont egy hete kirúgta a Sunderland futballcsapata, miután a korábbi angol válogatott futballista a bíróság előtt beismerte, hogy kiskorúval folytatott szexuális viszonyt.

A 28 éves középpályás pályafutása során megfordult a Middlesbrough (2004–2010) – kölcsönben Leeds United (2006) és a Watford (2007) –, a Manchester City (2010–2012), illetve a Sunderland együttesében, az utánpótlás-válogatottakban 30, a felnőttek között 12 mérkőzésen léphetett pályára.

Adam Johnson Forrás: AFP/Ian MacNicol

A szexbotrányban érintett játékost a hírek szerint az angol szövetség teljesen szeretné kiradírozni: a Sun úgy értesült, hogy a Wembley falain lévő több száz fotó közül eltávolítják azokat, amelyeken Johnson szerepel, akárcsak a háttérben is.