Ronaldo és Sergio Ramos is feketelistára kerülhetett

Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, foci
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates a goal with teammate Real Madrid's defender Sergio Ramos during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 31, 2016. AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE
Vágólapra másolva!
Meglepő listával állt elő a Sport napilap, a katalán újság úgy tudja, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatánál nagytakarítás lesz a nyáron, és Florentino Pérez elnök Zinedine Zidane edzővel együtt tíz játékostól is megválhat.

A két legnagyobb név egyértelműen Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos lenne, előbbit 60 millió euróért, utóbbit 20-25 millió euróért már elengedné a klub, tudva, hogy talán most még utoljára komolyabb pénz kaszálhatna értük.

A harmadik szent tehén (ahogy a Sport.es írása fogalmaz) Pepe lenne, aki már a fiatalítás áldozatává válna, csakúgy, mint Álvaro Arbeloa.

Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos Forrás: AFP/Curto de la Torre

A hírek szerint a klubnál elégedetlenek Isco és James Rodriguez teljesítményével is, de Toni Kroos esetleges Bundesligába való visszatérése elé sem gördítenének akadályt a vezetők. Három fiatal, Casemiro, Danilo és Jesé Rodríguez neve sem szerepel a jövő évi tervekben, viszont az értük kapott pénzből lehetne tervezni az erősítéseket.

A katalán lap szerint álmokban nincs hiány, de hogy David de Gea, Eden Hazard, Paul Pogba vagy Robert Lewandowski leigazolására mennyi az esély, azt egyelőre nem tudni.