Két sztárcsatárt máris befogtak az angol klubok

Zlatan Ibrahimovic, PSG, foci
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring their second goal during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Chelsea and Paris Saint-Germain (PSG) at Stamford Bridge in London on March 9, 2016. GLYN KIRK / AFP
Vágólapra másolva!
Két nagy angol klub is meghatározó igazolásokra készül: a bajnoki címvédő Leicestert rabolja ki az Arsenal és a Manchester United is sztárcsatár megvételét jelenti be napokon belül. 

A SkySports kész tényként közli, hogy a Manchester United mindenben megegyezett Zlatan Ibrahimoviccsal, és

még az Európa-bajnokság előtt aláírják a csatárral a szerződést.

José Mourinho első manchesteri igazolása csak egy évre ír alá, a 34 éves Ibra ezután valószínűleg az USA-ba szerződik.

Zlatan az utóbbi napokban mereven elzárkózott a jövőjét érintő kérdésektől, de azt azért elmondta az újságíróknak, hogy találgassanak csak tovább, mert nagyon élvezi.

Zlatan Ibrahimovic Forrás: AFP/Glyn Kirk

Az ezüstérmes Arsenal nem sokat gondolkodott, amint lehetősége nyílt, azonnal bejelentkezett James Vardyért. A 24 gólos csatár kivásárlási záradékaként meghatározott 20 millió fontot (cca 28 millió euró) még az Európa-bajnokság előtt letenné Arsene Wenger, aki azért igyekszik elvarrni a szálakat, mert Danny Welbeck hosszú időre kidőlt, vélhetően csak 9 hónap múlva térhet vissza a pályára.

Az Arsenal már megszerezte a Borussia Mönchengladbachtól Granit Xhakát, és harcban áll a boltoni Rob Holdingért is (az első ajánlatot visszadobta a Wanderers). Wenger fontolgatja, hogy rámozduljon a Roma görög védője, Kosztasz Manolaszra is, de az ő esetében komoly konkurrenciára kell számítani.