Az argentin államelnök könyörög Messinek, hogy maradjon

MESSI Lionel copa américa döntő foci
East Rutherford, 2016. június 27. Az argentin Lionel Messi a második helyezett csapatnak járó medált veszi át Gianni Infantinótól, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA elnökétől az Egyesült Államokban rendezett Copa America labdarúgó torna döntőjében játszott Argentína - Chile mérkőzés eredményhirdetésén a New Jersey állambeli East Rutherfordban 2016. június 26-án. (MTI/AP/Matt Slocum)
Vágólapra másolva!
Argentína köztársasági elnöke telefonon kérlelte Lionel Messit, hogy ne mondja le a válogatottságot. Maradona szerint is maradnia kellene.

Mauricio Macri köztársasági elnök arra kéri Lionel Messit, gondolja át még egyszer a döntését, mely szerint többet nem játszik az argentin fociválogatottban. Az elnök hétfőn telefonon is felhívta emiatt a játékost – írja a Goal.com.

Az egykori legendás argentin játékos, Diego Maradona is megszólalt az ügyben. Bár nemrég kiderült, nincs nagy véleménnyel Messiről, szerinte is rá kell beszélni a Barcelona sztárját, hogy gondolja meg magát. "Messinek maradnia kell.

– mondta Maradona a 2018-as vb-re utalva.

Már megint vigasztalni kell ezt a fiút Forrás: AFP/Javier Soriano


A 29 éves, ötszörös aranylabdás Messi hétfőn, a Copa America elvesztett döntője után jelentette be, hogy nem akar többet a válogatottban szerepelni. A Chile elleni büntetőpárbajban ő is hibázott.

Argentínának ez sorozatban az ötödik elveszített döntője volt.

Két éve a világbajnokság fináléjában maradt alul, tavaly ugyancsak Chilével szemben bukta el a Copát, 2004-ben és 2007-ben pedig a brazilok ellen.

Az argentin válogatott 23 éve, 1993-ban nyert legutóbb aranyat felnőtt tornán.

Már megint csak ezüst Forrás: MTI/AP/Matt Slocum