Az ellenfél megvan, már csak tovább kell jutnia a Fradinak

477539459 Horizontal
(R-L) Salzburg's Norwegian midfielder Valon Berisha and Salzburg's Ghanaian midfielder Sadlo Mane leave the pitch with the team mascot after the last 16 second-leg UEFA Europa League football match between FC Basel and FC Salzburg in the stadium in Salzburg, Austria, on March 20, 2014. Basel won the match 1-2. AFP PHOTO/CHRISTOF STACHE / AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
A Red Bull Salzburg idegenben 2-0-ra legyőzte a lett Liepaja csapatát, és 3-0-s összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörébe, ahol a sorsolás szerint a Ferencváros–Partizani Tirana párharc győztesével találkozik. A magyar bajnok meccsét szerdán rendezik.

Az osztrák bajnok a norvég válogatott Valon Berisha 35. és a brazil Bernardo 65. percben szerzett góljával 2-0-ra győzött a lett bajnok Liepaja otthonában, így az első mérkőzésen elért 1-0-s siker után kettős győzelemmel, 3-0-s összesítéssel jutott be a BL-selejtező 3. körébe.

Ahol a Ferencváros–Partizani Tirana párharc győztese vár rá. A magyar bajnok az első mérkőzésen Tiranában csak a csereként pályára lépő Böde Dániel góljával mentette 1-1-re a mérkőzést, azonban a hétvégén a Haladás elleni bajnokin már jobb formát mutatott, főleg az első félidőben.

Az FTC–Partizani Tirana mérkőzést szerdán 19.30-tól rendezik a Groupama Arénában.