Balotelli csodásan mutat az esküvői fotón

Mario Balotelli
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli warms up before the English League Cup semi-final second leg football match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London on January 27, 2015. AFP PHOTO / GLYN KIRK RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Halálfejes mackófelsőben pózolt a képeken egy Liverpool-drukker ifjú pár legnagyobb örömére.

Mi lehet annál nagyobb öröm egy ifjú pár számára, mint, ha életük legboldogabb napján közös fotót készíthetnek Mario Balotellivel? Hihetetlenül hangzik, de van olyan, aki ezt pontosan így gondolja.

Középen Balotelli Forrás: Adam Johns Photography

A southporti David és Vicky O'Leary azt sem tudta hová legyen az örömtől, amikor a fotózás helyszínén megjelent Mario Balotelli. Az élelmes esküvői fotós pedig vette a bátorságot, és megkérte a Liverpool csapatához frissiben visszatért olasz csatárt, hogy legyen már olyan jó, és álljon be néhány kattintás erejéig.

Oda áll, ahová kérik

Balotellinek pedig nem kellett kétszer mondani. Habár a halálfejes mackófelső és a piros edzőcipők nem számítanak éppen megszokott ruházatnak egy esküvőn, ez mit sem vont le a pillanat nagyszerűségéből. „A pár azt mondta, hogy Balotelli nagyon kedves volt, és még ő örült a legjobban, hogy oda állhat a fotókhoz" – mondta a Mirrornak a képeket készítő Adam Johns.

Biztosan nem esett nehezére Forrás: Adam Johns Photography

A jókedvű Balotelli ezek után még a koszorúslányokkal is csinált egy közös képet, majd továbbállt.