Ibra ott nem lakik, ahol nincs medence

Manchester United zlatan ibrahimovic
GOTHENBURG, SWEDEN - JULY 30: Zlatan Ibrahimovic (L) of Manchester United is seen after the Friendly match between Galatasaray and Manchester United at Ullevi Stadium in Gothenburg, Sweden on July 30, 2016. Cuneyt Karadag / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Hotelt váltott a Manchester United újonnan igazolt klasszisa, Zlatan Ibrahimovic, mert ahova botor módon elszállásolták, ott nem volt úszómedence. Hallatlan.

Kiköltözött a manchesteri Lowry hotelből a nyáron a Manchester Unitedhoz igazoló Zlatan Ibrahimovic. Az eset azért keltett kisebb feltűnést, mert a klubnak régi az együttműködése a szállodával, mindig ott szállásolja el az új játékosait arra az időre, míg azok házat találnak maguknak.

Azt képzeld el, öregem, egy ilyen kis bazint sem voltak képesek odabetonozni az alagsorba Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Cuneyt Karadag


A Daily Mail úgy tudja, Ibra azért hagyta ott a Lowryt, mert nincs úszómedencéje. Efölötti jogos felháborodásában a svéd klasszis átcuccolt a Radissonba, ahol nemcsak öt csillag van, de medence is. Érdekes, hogy azt a hotelt a városi rivális Manchester City használja gyakran.

A manchesteri Radisson medencéje. Na, ugye Forrás: Origo


A nagy Zlatan azért nemcsak primadonnáskodni szerződött Manchesterbe, az első barátságos meccsen négy perc alatt lőtt egy félollós gólt a Galatasaraynak.