Dárdai lecsapott a Liverpool braziljára

allan sint-truiden lokeren belga foci
STVV's Allan Rodrigues De Souza and Lokeren's Killian Overmeire fight for the ball during the Jupiler Pro League match between Lokeren and Sint-Truiden, in Lokeren, Saturday 16 April 2016, on day 3 of the Play-off 2B of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO JASPER JACOBS
Vágólapra másolva!
Dárdai Herthája valószínűleg egy szezonra kölcsönveszi a Liverpooltól a brazil Allant. A magyar edzőnek nagyon tetsziok a 19 éves középpályás játéka.

Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője szívesen látná a csapatában tudni a liverpool 19 éves brazil játékosát, Allant – írja a Tribal Football a Bild német bulvárlapra hivatkozva.

Allan Rodriguest tavaly ilyenkor szerződtette a Liverpool a brazil Internacionaltól. A klub oldalán márciusban megjelent hír szerint amikor Jürgen Klopp vezetőedző először meglátta őt edzésen, azt kérdezte magától, vajon hogyan lehetne megtartani és beépíteni a csapatba. Jelenleg ugyanis a munkavállalási engedély hiánya miatt nem játszhat Angliában.

Allan Rodrigues (balra) a Sint-Truiden mezében a belga élvonalban Forrás: BELGA/AFP/Jasper Jacobs/Jasper Jacobs


Allan ezért túl van már egy finnországi és egy belgiumi kölcsönszerződésen, a következő szezont pedig a Herthában játszhatná végig. A múlt héten érkezett Berlinbe próbajátékra.

Dárdait a jelek szerint gyorsan meggyőzte.

A Bundesligában az előző szezonban brillírozó berliniek vezetőedzője a Bild szerint azt mondta Michael Preetz klubmenedzsernek, hogy "nagyon szeretne együtt dolgozni" a középpályással, és a 6-os, vagyis a védekező középpályás posztra szánja.

Nagyon gyorsan reagál és elképesztő gyors. Jó srác, és még pazarul lő is" – sorolta az erényeit Dárdai Pál.