Conte és Mourinho nem tudott meglógni Guardiola elől

raheem sterling angol foci manchester city west ham
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling scores his second goal during the English Premier League football match between Manchester City and West Ham United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on August 28, 2016. Manchester City won the game 3-1. / AFP PHOTO / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
3-1-re nyert a Manchester City a Premier League 3. fordulójában a West Ham ellen, így a három fő bajnokesélyes csapat továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén.

A WHU ellen Raheem Sterling kezdte egy állítás nélkül a kapu bal oldalába belsőzött góllal, és Fernandinho nagyszerű fejesével már a 18. percben 2-0-volt az állás. A West Ham a második félidőben szépített, de Sterling nullszögből szemtelen gólt gurított a végén.

Vasárnapi hír, hogy a Juventus kölcsönadta a West Hamnek olasz válogatott csatárát, Simone Zazát. Az Eb-negyeddöntős tipródásával híressé vált támadó ötmillió euróért cserél csapatot egy idényre.

A meccs összefoglalója:

A City jobb gólkülönbségével át is vette a vezetést Antionio Conte Chelsea-je és José Mourinho Manchester Unitedje előtt.

Sterling másodikja. A vonal, amelyen szinte rajta áll, az alapvonal Forrás: AFP/Oli Scarff


Mint a BBC tudósítása megjegyzi, Pep Guardiolának csak az okozhat fejtörést, hogy a csapata számtalan helyzetéből csupán kettőt használt ki az első félidőben, ezért lett egy kicsit meleg a meccs vége Sterling duplája előtt.

Premier League, 3. forduló
Manchester City-West Ham United 3-1
gól: Sterling (7., 90.), Fernandinho (18.), ill. Antonio (58.)
West Bromwich Albion-Middlesbrough 0-0

Szombaton játszották:
Hull City-Manchester United 0-1 (0-0)
Chelsea-Burnley 3-0 (2-0)
Crystal Palace-Bournemouth 1-1 (0-1)
Everton-Stoke City 1-0 (0-0)
Leicester City-Swansea City 2-1 (1-0)
Southampton-Sunderland 1-1 (0-0)
Watford-Arsenal 1-3 (0-3)
Tottenham Hotspur-FC Liverpool 1-1 (0-1)