Vágólapra másolva!
Nem gyakran fordul elő hasonló Cristiano Ronaldóval, de Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője lekapta őt a pályáról a Las Palmas elleni bajnokin, pedig 20 perc még hátra volt a mérkőzésből.

Ronaldo minden gesztusa arról árulkodott, hogy szétrobban a dühtől amiatt, hogy nem maradhat a pályán, motyogott is valamit, és Zidane-nal lepacsizott ugyan, de nem nézett edzője felé.

Persze meg lehet érteni a reakcióját, még a Budapest-bajnokságban sem esik jól az embernek, ha egy ilyen szoros meccsen leviszik, és nem tud ott lenni a többiek között, amikor a fontos dolgok eldőlnek.

Zidane már a keddi meccsre gondolt

Ami még dühösebbé tehette Ronaldót, hogy a lecserélésekor még vezetett a Real, de a Las Palmas a korábban a Barcelona második csapatában is megfordult Sergio Araujo révén egyenlíteni tudott, így 2-2 lett a vége.

Zidane a meccs után elmondta, nem azért hozta le legnagyobb sztárját, mert elégedetlen volt vele, hanem azért, mert azt tartotta szem előtt, hogy kedden a Borussia Dortmunddal játszanak a BL-ben.

"Persze, hogy a pályán akart maradni, de nekem gondolnom kell a játékosaimra, és ez különösen igaz Cristianóra. Kedden ismét meccsünk lesz, és időnként neki is szüksége van pihenésre" - nyilatkozta Zidane.

Ronaldót édesanyja is vigasztalta, aki a Twitter-oldalára kirakott egy képet a szomorkodó fiáról, és azt írta, hogy emelje fel a fejét.