Vágólapra másolva!
A West Hamnek idén nagyon nem megy a Premier League-ben, ráadásul a szurkolóknak az új stadion sem tetszik. Meglepő ötlettel rukkoltak elő a klubvezetők: a 2012-es olimpia egyik helyszínéül szolgált London Stadionban szurkolói hangorkánt játszottak le a hangszórókból.

Egész Anglia a West Hamen nevet. Nem elég, hogy bűnrosszul megy a csapatnak, még a hangulata is nagyon rossz a West Ham hazai meccseinek. A drukkerek nem szeretik az új arénát, mondván, túl messze van a pálya a lelátótól.

A West Ham az eddigi hat bajnokijából ötöt elbukott, legutóbb a Southampton győzte le 3-0-ra a London Stadionban. A hangulat nem volt az igazi, és erre a hazai szervezők fel is voltak készülve,

a meccs során többször is szurkolói hangorkánt játszottak le a hangszórókból.

Csakhogy ez sok mindenkinek feltűnt, a Twitteren özönlöttek az ezzel kapcsolatos bejegyzések, valaki kijelentette, hogy ez történt, míg volt, aki csak kérdezte, hogy jól hallotta-e, mi történik. A West Ham célja az volt, hogy jobb legyen a hangulat az arénában, ám az eredmény kontraproduktív. A drukkerek még jobban felhúzták magukat, nagy kérdés, vajon mi fog szólni legközelebb a hangszórókból.

Egyre többen követelik az edző, Slaven Bilic távozását Forrás: AFP/Stringer

A különbség egyébként ég és föld a Kalapácsosok idei és tavalyi szezonja között, legutóbb sikerült Európa Liga-indulást érő helyen végezniük – úgy, hogy az otthoni meccseiket az Upton Parkban játszották.