Az FA még utoljára leégette magát Allardyce-szal

Sam Allardyce
Former England national football team manager Sam Allardyce speaks to the press outside his home in Bolton on September 28, 2016. Sam Allardyce's reign as England manager came to a humiliating end yesterday as he departed after just 67 days in charge following his controversial comments in a newspaper sting. / AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
Pedig a szándék egyértelműen jó volt, a terv is nagyszerű volt, csak az a fránya időzítés – na, azon csúszott félre minden, de nagyon.

Szerencsétlen Angol Futballszövetséget (FA) még az ág is húzza ezzel a Sam Allardyce-sztorival. Nem elég, hogy szégyenszemre 67 nap után ki kellett rúgniuk a szövetségi kapitányukat néhány óvatlan mondat miatt, most újra mindenki rajtuk nevet.

Senki nem számított ilyen fordulatra Forrás: AFP/Paul Ellis

A vb-selejtezők apropóján ugyanis a szövetség még az elmúlt hetekben minden játékosnak névre szóló képes lapot íratott Sam Allardyce-szal. Amit a szövetség munkatársai

kedden reggel adtak postára – a kapitányt pedig délután kirúgták.

Az angol válogatott tagjai csütörtökön vették kézhez a lapokat, melyeken a következő üzenet virított:

Újra együtt

„Az utazás megkezdődött. Szép munka volt! Megkezdtük az utazást az első közösen elért győzelemmel (a Szlovákia ellen 1-0-ra megnyert vb-selejtezőről van szó – a szerk.). Várom az újabb találkozást. Sam Allardyce"

Hogy a játékosok mennyire várják a találkozást az azóta magát szabadságoló exkapitánnyal, az kérdéses.

Ahogy az is, hogy

mi lesz azzal a 4000 pólóval,

amit a Málta elleni meccs előtt készültek kiosztani a Wembley Stadionban, és, amelyeken a fentebb idézet sorok virítanak. Az FA már villámgyorsan megszabadult tőlük, de nincs kizárva, hogy még felbukkannak valahol a közeljövőben.