Volt edzője szerint Ronaldo a Real Madrid legnagyobb baja

Football stars arrive in Antalya for charity game TURKEY AIRPORT Antalya Fabio Capello ARRIVAL
ANTALYA, TURKEY - JULY 15: Fabio Capello (left 2) speaks to the media at the airport during his arrival in Antalya, Turkey on July 15, 2016. Fabio Capello has arrived in Antalya for the fundraising game organized by Antalyaspor's Samuel Eto'o. Antalya province will welcome a host of global football stars to support health and education work for children in Africa, according to Eto'o's Private Foundation. Orhan Cicek / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Real Madrid korábbi olasz szakvezetője, Fabio Capello a mai olasz–spanyol vb-selejtező apropóján nyilatkozott egy spanyol rádiónak, és nem finomkodott, amikor a két nagy csapatról kérdezték.

„A Real Madrid legnagyobb baja most Cristiano Ronaldo. Nincs megfelelő fizikai állapotban, miközben ő a csapat legjobb játákosa” – mondta az olasz edző az Onda Cero rádió El Transistor című műsorában.

Capello kétszer, az 1996–97-es és a 2006–07-es szezonban volt a Real Madrid edzője, mindkét idényben megnyerte a csapattal a bajnokságot, azonban hol az aktuális klubelnökkel (Lorenzo Sanzcal nem jött ki, hol idő előtt kiesett a BL-ből, általánosságban pedig soha nem szerették a szurkolók, és a spanyol sajtó sem.

Fabio Capello jókat mond Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Orhan Cicek

Hogy ne vádolhassák elfogultsággal, Capello a Barcelonát is górcső alá vette, és meg is találta a katalán csapat aktuális gyenge pontját.

Tény, hogy most nincs teli a csapat saját nevelésű fiatal tehetségekkel, de azért ekézni a katalánok utánpótlását mégiscsak merészség, hiszen a korábbi akadémisták közül Piqué, Messi, Iniesta, Busquets, Masip, Jordi Alba is ott van a keretben.