„Futballista voltam” – Conte reagált Mourinho illemtanácsára

Antonio Conte, Chelsea
Chelsea Manager Antonio Conte shouts during the Premier League match between Chelsea and Leicester City played at Stamford Bridge, London, England, on October 15, 2016 - Photo Javier Garcia / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Antonio Conte reagált José Mourinho illemtanácsára, amelyet a Manchester United portugál menedzsere a Chelsea 4–0-s győzelme után adott neki.

– reagált Antonio Conte a rivális menedzser kritikájára.

„Mindig tiszteltem minden ellenfelemet, ez a Manchester Unitedre is igaz.”

„Nem történt semmi különös a pálya szélén, teljesen normálisan viselkedtem, nem gúnyolódtam senkivel. 4–0-nál volt egy pillanat, hogy csak a Manchester United híveit lehetett hallani a stadionban. Úgy éreztem, ez az a pillanat, hogy a szurkolóinkhoz szóljak. A játékosok megérdemelték a tapsot egy ilyen teljesítmény után. Ez teljesen normális” – magyarázta viselkedését Antonio Conte.

Conte nem pihen egy percet sem az oldalvonal mellett Forrás: DPPI/Javier Garcia

A Chelsea-drukkerek csendességére korábban José Mourinho is panaszkodott, amikor még a londoni klubnál dolgozott.

– tette hozzá az olasz menedzser.

A Manchester United öt, José Mourinho hat éve nem szenvedett ilyen arányú vereséget, mint az elmúlt vasárnap. A ManUnited 2011-ben 6–1-re kapott ki a ManCitytől, José Mourinho pedig 2010 novemberében a Real Madriddal kapott ki 5–0-ra a Barcelonától.

A gólarányt tekintve a portugálnak a mostani a legnagyobb veresége a Premier League-ben.

A manchesteri sztároknak is különös lehet a súlyos vereség íze. Zlatan Ibrahimovicnak 2000 óta nem volt része ilyen verésben, Paul Pogba pedig a legnagyobb arányú vereségét szenvedte el felnőtt karrierjét tekintve.