Ibrahimovic: Ha fejbe akarom rúgni, nem ébred fel

Ibrahimovic
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic controls the ball during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on December 4, 2016. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic állítja, nem szándékosan rúgta fejbe Seamus Colemant, az Everton futballistáját. A svéd csatár azzal védekezett, ha tényleg fejbe akarja rúgni, akkor ellenfele nem kel fel.

A Manchester United csatára az Everton otthonában 1-1-re végződő angol bajnoki mérkőzésen került összetűzésbe a hátvéddel. Egy párharc során mindketten a földre estek, a svéd sarka eltalálta Coleman fejét. A játékvezető nem adott sárga lapot Ibrahimovicnak, de utólag akár eltiltásra is számíthat.

„Küzdelmes mérkőzés volt, keményen futballozott az Everton. Hallottam, hogy az egyik kommentátor azt mondta, valakit szándékosan rúgtam fejbe, de ez tévedés, test a test elleni küzdelem volt, ő pedig a földre rántott" - ecsetelte a történteket Ibra.

„Higgye el, ha szándékosan rúgom fejbe, az nem így néz ki.

Ez minden, amit hozzá tudok fűzni" – nyilatkozta az MUTV-nek Zlatan Ibrahimovic, aki az Everton elleni mérkőzés első gólját szerezte.

„Fantasztikus passzt kaptam Martialtól, láttam, hogy kint áll a kapus, csak jól kellett időzítenem. Betaláltam a mérkőzésen, de csak egy pontot szereztünk. Jobban szeretem, ha nem szerzek gólt, de nyer a csapatom" – tette hozzá a Manchester United klasszisa.