C. Ronaldo hisztizett az aljas trükk miatt

Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish league football match Sevilla FC vs Real Madrid CF at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on January 15, 2017. Sevilla won 2-1. / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
Vágólapra másolva!
Vasárnap este Sevillában ért véget a Real Madrid fantasztikus sorozata, a királyi klub 40 veretlenül megvívott tétmérkőzés után újra kikapott. A találkozó második félidejében majdnem balhé tört ki Cristiano Ronaldo tizenegyese előtt.

A Real Madrid büntetőből szerzett vezetést a 67. percben, a labda mögé természetesen Cristiano Ronaldo állt oda. Pontosabban csak szeretett volna, mert a sevillai Vitolo a stoplisával még rugdosta a meszes pontot, hátha ezzel befolyásolni tudja a lövést.

Futballpályákon egyre gyakrabban alkalmazzák ezt a sunyi trükköt, így növelve az ellenfél hibázási lehetőségeit.

C. Ronaldo természetesen ezt nem vette jó néven, és ő is alpári stílusban reagált: hozzávágta ellenfeléhez a labdát. Vitolónál elpattant a cérna, majdnem nekiment Ronaldónak.

A szabályok értelmében CR-nek járt volna egy sárga, de az sem lenne rossz, ha a jövőben a tizenegyespontot szétrúgó játékosokat is büntetnék.

Ronaldo a 89. percben is kaphatott volna egy sárga lapot, mert 1-1-es állásnál látványos műeséssel próbált 11-eshez jutni.

Megúszta, de a Real Madrid nem, a télen kölcsönben igazolt Stevan Jovetic a hosszabbításban véget vetett a Real Madrid nagy sorozatának.