Simeone páros lábbal szállt bele C. Ronaldóba

637315041 fbl Horizontal
Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the UEFA Champions League final football match between Real Madrid and Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Diego Simeone – persze csak virtuálisan – úgy beleszállt Cristiano Ronaldóba, hogy az aranylabdás csak nyekkent.

Az Atlético Madrid szűkösen, 1-0-ra verte a Betist, és a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Diego Simeone elég morcosan válaszolgatott az újságírók kérdéseire. Az argentin edzőt "irritálta a Vicente Calderónban uralkodó tompa hangulat" is, és csapata játékával sem volt elégedett.

Mikor egy újságíró azt kérdezte, igaz-e, hogy a futballban csak az eredmény számít, Cholo zsémbesen csak ennyit mondott:

Cristiano Ronaldo vélhetően egy vállvonással elintézte az edző kritikáját, hiszen 2016-ban Európa-bajnok lett a portugál válogatottal, és BL-t nyert a Real Madriddal, habár abban igaza van Simeonénak, hogy volt már olyan idény, amikor sokkal jobban játszott.

Diego Simeone célzott, és lőtt Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Lehet, hogy csak az volt a baja az Atlético edzőjének, hogy Ronaldo honfitársát, Lionel Messit, és madridi játékosát, Antoine Griezmannt előzte meg a szavazáson.