Zidane fia parádés dupla védéssel jelezte a tehetségét

Horizontal FOOTBALL FULL LENGH ACTION WORLD CUP GOALKEEPER
French goalkeeper Luca Zidane warms up before the FIFA U-17 World Cup Chile 2015 football match against New Zealand in Concepcion, Chile on October 19, 2015. AFP PHOTO / Photosport - Sergio Pina / AFP PHOTO / PHOTOSPORT / SERGIO PINA
Vágólapra másolva!
Novemberben még a Real Madrid edzőjének fián kacagtak a szurkolók, de most megmutatta, hogy igenis van benne tálentum.

Novemberben az ifi Bajnokok Ligájában Luca Zidane egy balszerencsés labdaérintést követően komikus öngólt kapott, és rögtön leszedték róla a keresztvizet az ennél sokkal nehezebb lövéseket is könnyűszerrel védő szurkolók:

A hétvégén azonban fordult a kocka, és Zinedine Zidane másodszülött fia, a 19 éves Luca Zidane megmutatta, hogy nem csak a vezetékneve miatt áll a Real Madrid második csapatának, a Castillának a kapujában. Az Amorebieta elleni meccsen 2-1-es Real-vezetésnél egy óriási dupla védést mutatott be, ami profi kapusoknak is becsületére válna.

A meccs vége ugyan 2-2 lett, de az ifjú Zidane óriási bravúrja nélkül nem biztos, hogy pontot szerzett volna a Castilla Baszkföldön. Miután újabb bakiról nem érkezett hír, feltételezzük, hogy Luca hiba nélkül hozta le a meccset.

Luca persze nem most mutatta meg először, hogy mit tud, elvégre stabil tagja az aktuális francia korosztályos válogatottaknak.