Ancelotti képtelen irányítani leghíresebb testrészét

Bayern Munich training camp Bayern Munich TRAINING Carlo Ancelotti
Bayern Munich coach Carlo Ancelotti speaking at a press conference at the team hotel in Doha, Qatar, 4 January 2017. FC Bayern Munich are preparing for the second half of the season at the winter training camp in Doha until the 11.01.2017. Photo: Andreas Gebert/dpa
Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti minden idők egyik legsikeresebb edzőjeként írta be magát a futball történetébe. Ő az egyetlen, aki háromszor nyert BL-t, emellett olasz, angol és francia bajnoki címmel is büszkélkedhet, jelenleg a Bayern München vezetőedzője. Az olasz mestert bárhova is sodorta az élet, mindig minden játékosából kihozta a maximumot, de van, amit még ő sem képes irányítani. A szemöldökét.

Ancelotti rendkívül aktív és látványosan izgő-mozgó szemöldöke évek óta egy önálló pályát fut be, gyakran témája cikkeknek és videóknak, a szurkolók megcsodálják, ha alkalmuk van rá. A közelmúltban szembesítették Ancelottit híres testrészével, a sikeredző pedig bevallotta, hogy:

képtelen irányítani a szemöldökét, amely külön életet él.

Ancelotti szemöldöke külön életet él Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Lukas Barth

„Néha, amikor visszanézem az interjúimat, én is csodálkozok, hogy mennyire mozog a szemöldököm. Nem direkt csinálom és befolyásolni sem tudom, nincs mögötte semmilyen szándék vagy tudat" – ecsetelte a La Gazzetta dello Sportnak a helyzetet Ancelotti, aki a közelmúltban a színészetet is kipróbálhatta, miután kapott egy kisebb szerepet a 2016-os Star Trek: Mindenen Túl című filmben.

Ancelotti eddigi legkeményebb tesztje jön az Arsenal ellen Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Andreas Gebert

Az olasz mester 2016 nyara óta a Bayern Münchet irányítja, a bajor sztárcsapat vezeti a német bajnokságot, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében pedig az Arsenallal küzdhet meg a továbbjutásért, a párharc első mérkőzését szerdán rendezik Németországban, az összecsapást az Origo élőben közvetíti.