Vágólapra másolva!
Az Arsenal 5-1-es kiütése után a Hertha otthonában az egy pontért is megszenvedett a német bajnokságban listavezető Bayern München, a berlini mérkőzés másnapján Manuel Neuer egy gyomrossal felérő üzenetet küldött a londoni csapat játékosainak.

A Bayern a Bundesliga 21. fordulójának szombati találkozóján szerencsével, a 96. percben harcolta ki az 1-1-es döntetlent Dárdai Pál csapata ellen, a lefújás után az indulatok is elszabadultak, Carlo Ancelotti a középső ujjával üdvözölte az őt leköpő Hertha-drukkereket.

Egy feszült és nehéz mérkőzésen kellett hát megküzdenie az egy pontért a Bayern Münchennek, ugyanezt nem lehet elmondani a múlt hét szerdai, Arsenal elleni találkozóról, amelyet simán, 5-1-re nyertek meg a bajorok, Neuernek pedig alig akadt dolga, mondjuk egy tizenegyest pont kivédett (igaz, az ismétlés már kifogott rajta).

Neuer büntetőt védett, de nem úszta meg kapott gól nélkül a müncheni mérkőzést Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Neuer a hét utolsó napján úgy gondolta, még egy jó nagyot belerúg az egyébként is padlón lévő Arsenalba, ezt írta ki a Facebookra:

Kíváncsian várjuk, mennyire hergelte fel ezzel Neuer a londoni csapat játékosait a március 7-i visszavágó előtt, és vajon füttyszót vagy tapsot kap majd az Arsenal totálisan kiábrándult szurkolóitól, ha először labdához ér a meccsen.