Vágólapra másolva!
Az NB I negyedik fordulójának rangadóján, az eddigi hibátlanok csatájában Waltner duplájával 2-0-ra verte a házigazda Zalaegerszeg az MTK-t, remek meccsen, teltház előtt. Bozsik Péter együttese négyből négyet nyert, s persze a tabella tetejéről várhatja a folytatást.

NB I, 4. forduló:
Zalaegerszeg - MTK Hungária 2-0 (1-0)
Zalaegerszeg, 13 000 néző
vezette: Dubraviczky
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Telek, Urbán, Balog Cs. - Babati, Molnár B., Róth - Kenesei K. (Nagy L., 69.), Waltner, Egressy (Sabo, 72.)
MTK: Hajdu - Mónos, Komlósi, Smiljanic, Elek (Horváth L., 82.) - Zavadszky (Czvitkovics, 67.), Győri, Kanta Sz. (Buzsáki, 46.), Füzi Á. - Brazenac, Ferenczi
gól: Waltner (15., 78.)
sárga lap: Róth (66.), illetve Füzi Á. (80.)

14. perc: Kenesei baloldali szöglete után Waltner 5 méterről a bal alsó sarokba fejelte a labdát (1-0).

78. perc: Róth adott balról középre, Waltner a kaputól 4 méterre, háttal állva sarokkal (!) a jobb felsőbe talált (2-0).

Nagyszerű hangulatban, táblás ház előtt a hazaiak irányítottak, s helyzetek tömkelegét kialakítva megérdemelten nyertek. A korábban gólt sem kapó - Illést és Jezdimirovicot eltiltás miatt nélkülöző - fővárosiaknak is volt lehetőségük (nem is egy) a gólszerzésre, de péntek este csak Waltner tudott a hálóba találni. Második gólja élményszámba ment, Hajdunak esélye sem volt a hárításra. A jó iramú, színvonalas rangadón aratott újabb győzelmével a ZTE meglépett az élen, imponáló teljesítménnyel vezeti a tabellát.

Szombaton játsszák:
Újpest - Vasas, 16.45
Dunaferr - Debrecen, 17
Kispest - Győr, 19
Videoton - Haladás, 20

Vasárnap:
Sopron - FTC, 17.15

Korábban az [origo]-ban:

Illés, az elnyűhetetlen
Kenesei: A gólok maradtak