Vágólapra másolva!
Megszerezte első pontjait a Győr, mindjárt hármat, illetve góljait, rögtön hatot - a korábbi három fordulóban összesen két találatot beszedő Kispest vendégeként.

NB I, 4. forduló:
Kispest-Honvéd - Győri ETO 1-6 (0-2)
Bozsik-stadion, 2000 néző
vezette: Bukovics
Kispest: Tóth J. - Lőrinc - Aranyos (Kiss P. 66.), Téger, Babos - Németh N. (Goncalves, 46.), Piroska, Pintér, Dubecz (Torghelle, 46.) - Sasu, Faragó
Győr: Sebők Zs. - Stark P. - Golovic (Lakos 58.), Regedei, Bognár Zs. - Vasas (Tamási 78.), Baumgartner, Farkas B., Rósa D. - Nicsenko, Vayer (Károlyi S. 56.)
gól: Sasu (72.), illetve Vayer (29.), Nicsenko (44.), Farkas (62.), Nicsenko (70.), Bognár Zs. (91.), Károlyi (96.)
sárga lap: Aranyos (51.), Sasu (65.), illetve Vayer (5.)

29. perc: Nicsenko ugratta ki a hazai védőfal mögé befutó Baumgartnert, aki becsapva a kapust, a középre érkező Vayer elé tálalt. A győri támadó a vendéglátók kapujába gurította a labdát (0-1).

44. perc: Farkas jobbról az ötös sarkára rúgta a labdát, a kispesti védelem nem tudott felszabadítani, és a kapu torkában álló Nicsenko könnyedén a hálóba passzolt (0-2).

62. perc: Bognár nagyszerűen szöktette Farkast, aki a kimozduló Tóth mellett a hálóba passzolt (0-3).

70. perc: Rósa tökéletesen gurított a hazai hátvédekről leváló Nicsenkónak, a csatár Tóth mellett a jobb sarokba rúgta a labdát (0-4).

72. perc: Babos a jobb szélről ívelt a győri kapu előterébe. A legmagasabbra Sasu ugrott és fejjel szépített (1-4).

91. perc: Bognár a jobboldalon a kispesti védők mögé került, és a labdát a kifutó Tóth József felett a hálóba emelte (1-5).

96. perc: a kispesti védők nem tudtak felszabadítani, és az ide-oda pattogó labdát végül Károlyi pofozta közelről a kapuba (1-6).

Közepes színvonalú mérkőzésen a vendégcsapat ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Korábban az [origo]-ban:

Győzelmi kényszerben az Újpest, a Vasas és a Győr
Tököli hármat vágott a Debrecennek