Vágólapra másolva!
A Hollandiában idegenlégióskodó Dombi Tiborról hosszú ideje nem hallani. Csak azok a hírek jutottak el hozzánk, hogy a válogatott csatár nem játszik csapatában, az Utrechtben. Tegnap kiderült, hogy sérült, most lábadozik.

"Sokáig nem tudták az orvosok, hogy mitől görcsöl állandóan a bal combom" - mondta Dombi ",aztán csak kiderítették, hogy a fenékizmomban van egy csomó, és ezt kellett injekciós kezeléssel megszüntetni. Most lábadozom, és szerintem a hét végén már játszhatom".

Szükség is lesz a játékára, ugyanis rosszul kezdte a bajnokságot az Utrecht. Eddigi mindhárom meccsét elveszítette, a sereghajtók között van. Ráadásul jövő szerdán az osztrák AK Graz ellen játszik UEFA-kupa-mérkőzést, és szurkolói mindenképpen továbbjutást várnak a csapattól. Dombit megkérdeztük a grúzok elleni mérkőzésről is.

A csatár elmondta, csak összefoglalót látott a meccsről, s nem volt szórakoztató látvány. Hallotta Bicskei Bertalan leváltását, s úgy van vele, hogy a nép fejeket követelt, s megkapta. Személy szerint sajnálja a kapitányt, bár tudja, az edző a világon mindenütt "fogyóeszköz". Mint mondta, ha nincs eredmény, a kapitány repül.

Burkovits Ferenc

Korábban:

Grúzia - Magyarország 3-1