Vágólapra másolva!
Alacsony színvonalú, bár küzdelmes, változatos mérkőzésen a rendkívül lelkesen játszó sereghajtó Vasas ellen a Ferencváros a mérkőzés hajrájában szerezte meg a győzelmet. Az elkeseredett angyalföldi szurkolók előbb szóváltásba kerültek Kovács István profi ökölvívóval, majd megrohamozták a VIP-páholy bejáratát. 

Borsodi Liga, kilenecedik foruló
Vasas - Ferencváros 1-3 (0-0)
Fáy utca, 5000 néző, V: Megyebíró
Vasas: Nota - Schindler, Herczeg Cs., Tóth A., Cvetkovic - Simek, Polonkai, Szili, Tóth N. (Zsolnai, 89.) - Gyánó, Maróti (Vincze I., 67., Kerényi, 73.)
FTC: Szűcs L. - Balog Z., Dragóner, Keller (Horváth P., 46.) - Kriston, Gyepes, Lipcsei, Vén (Szabó T., 80.), Szkukalek - Jovic (Zombori, 65.), Gera
gól: Gyánó (61.), illetve Jovic (55.), Horváth P. (86.-tizenegyesből, 90.)

55. perc: Kriston adott be jobbról, a labda teljesen veszélytelennek látszott, ám Herczeg Csaba nem tudott felszabadítani, így az egyedül maradt Gera Jovic elé tálalt, akinek 4 méterről már csak az üres kapuba kellett helyezni (0-1).

61. perc: Polonkai a felezővonaltól zavartalanul vezethette a labdát a Ferencváros kapujára, Gyánó elé játszott, s a csatár 14 méterről a bal sarokba lőtt (1-1).

86. perc: Horváth Péter a Vasas térfelének közepéről a lesen álló Gera elé játszott, aki elhúzta a labdát a kifutó Nota mellett, a kapus pedig a támadó lábát, Megyebíró tizenegyest ítélt. A büntetőből Horváth Péter a bal alsó sarokba helyezett (1-2).

90. perc: Horváth Péter egyedül tört kapura, kicselezte Notát, majd 8 méterről ballal az üres kapuba gurított (1-3).

A mérkőzés hajrájában, a Ferencváros második gólját követően kisebb botrány tört ki a Fáy utcai stadion nézőterén. Az egyik Vasas szurkoló felszólt a VIP-páholyban helyet foglaló Kovács István, egykori profi ökölvívó világbajnoknak: "Kokó, na most örülsz?". A bokszoló valamit válaszolt, ami után több felbőszült szurkoló be akart rontani a VIP-páholyba. A biztonsági erők és a rendőrség közreműködésére volt szükség, hogy az eseményeknek ne legyen súlyosabb következménye.

A találkozó lefújása után is forrtak az indulatok, a biztonsági embereknek kellett eltorlaszolniuk a VIP-páholy bejáratát, amíg az ott helyet foglalók elhagyták a stadiont.

Korábban: