Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag a pénztáros állítja össze a Beitar Jerusalem focicsapatát. Izraelben a hét végén az újévet ünnepelték, s a legnépszerűbb futballcsapat, a Beitar játékosértekezletén új befektető jelent meg, mégpedig a város polgármesterének társaságában. Az értekezleten bejelentették, hogy rendeződnek az anyagiak, a klub befizeti a bajnokságban való induláshoz szükséges letétet.

Sándor Tamás, a csapat magyar idegenlégiósa elmondta: a befektető és a polgármester megnyugtatta a játékosokat, hogy csütörtökön már fizetést vehetnek fel. Hogy az elmaradt pénzekkel mi lesz, arról egyelőre nem esett szó, de a futballisták nagyon bizakodnak. Még annak ellenére is, hogy a letett kaució nem teszi lehetővé, hogy a klub megtartsa valamennyi profi játékosát.

Valószínűleg csak három-négy meghatározó profi játszik majd a bajnokikon, a többi helyet amatőrökkel fogják betölteni. Sándor Tamás reménykedik, s mint mondta, az ő fizetése elég magas, de nem vesz fel prémiumot a győzelmek után, így pedig van esélye arra, hogy a meghatározó emberek között őt is megtartsák.