Vágólapra másolva!
Alexander Zickler, a BL-győztes német Bayern München válogatott labdarúgója elégedetlen jelenlegi helyzetével, így elképzelhető, hogy idő előtt szerződést bont. Roberto Carlos viszont cáfolta, hogy a fizetése miatt nem érzi jól magát a Real Madridban.

A Bayern támadója úgy véli, hogy kár volt 2004-ig meghosszabbítania elkötelezettségét. Amennyiben a téli szünetig sorsa nem fordul jobbra, egyesületet vált."Túl sok nálunk a támadójátékos - mondta Zickler a Bajor Televízió adásában. "Nem azért maradtam a Bayernnél, hogy a padon üljek. Jelenlegi vetélytársam, az új szerzemény Claudio Pizarro jóval többet lép pályára, mint én. Megvárom, hogy miként alakul a végleges összeállítás, utána döntök."

A 27 éves válogatott most nem mellőzöttsége miatt kényszerül pihenőre: térdsérülést szenvedett a szombati, Energie Cottbus elleni bajnoki mérkőzésén, s egy hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

"Nagyon jól érzem magam, nem akarom elhagyni a klubot, a szerződésem 2005-ig szól" - mondta Roberto Carlos, a Real Madrid gólveszélyes szabadrúgásairól ismert brazil védője. "A béremről majd Jorge Valdano sportigazgatóval tárgyalunk."

Roberto Carlos korábban sérelmezte, hogy anyagilag nem becsülik meg úgy, ahogyan azt a tudása és teljesítménye alapján megérdemelné. A válogatott klasszis jelenleg évi 2,78 millió dollárt keres, míg Luis Figo, Zinedine Zidane és Raúl ennek közel a kétszeresét teszi zsebre. A klubvezetés a közeljövőben tárgyal a 28 éves játékossal a jövedelméről, s szó lesz majd a futballista reklámjogairól is.

Korábban: