Vágólapra másolva!
Brazil lapértesülések szerint Romario, a Vasco da Gama labdarúgócsapatának csatára az AC Parmához igazol. Kisebb sérülés miatt újabb pihenőre kényszerül a honfitárs Ronaldo, az Internazionale támadója.

A 36 éves Romario, akinek a szerződése november 30-án jár le, öt hónapra 2,5 millió dollár fizetést kapna a Parmától. "Az ajánlat nagyon hízelgő" - mondta a veterán brazil klasszis, aki súlyos térdsérülése miatt augusztus óta nem lépett pályára.

Ronaldo csütörtök este, az FC Brasov elleni, idegenbeli UEFA kupa-találkozón - az Inter 3-0-ra nyert, és 6-0-ás összesítéssel jutott tovább - szenvedett izomhúzódást. A 25 éves csatár a második félidő elején lépett pályára, de a lefújás előtt egy perccel lebicegett a pályáról. " Számítottunk arra, hogy visszatérése nem lesz zökkenőmentes. Éppen azért nem kezdett, mert arra törekszünk, hogy fokozatosan terheljük a lábát. A sérülése nem komoly, hosszabb kihagyás után gyakran előfordul izomhúzódás, teljes felépülése érdekében azonban legalább két hetet kell pihennie" - jelentette ki Franco Combi csapatorvos.