Vágólapra másolva!
Kifejezetten jól szerepel a Videoton a labdarúgó NB I-ben, hiszen az első "negyed" után a fehérváriak a 4. helyen állnak, s a mezőnyben csak az MTK és a Ferencváros kapott kevesebb gólt a piros-kék alakulatnál. Azaz elvileg nyugalom honolhatna a Sóstói-stadionban, ám híreink szerint a múlt heti, Kispest elleni hazai 0-0 után a vezetők büntetést helyeztek kilátásba a csapat tagjainak.

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy többre számítottam. Igazság szerint most sem tudom eldönteni, a jelenlegi helyezésünk reális vagy a reméltnél jobbnak tekinthető. Eddigi produkciónk biztató, hiszen a cél az 1-6. helyezés, márpedig a bajnokság kezdete óta mindig a dobogó közelében tartózkodtunk, ami feltétlenül dicséretes.

- Mint ahogy a védekezésük is remek, mivel a harmadik legkevesebb gólt kapták az élvonalban, ellenben a támadójátékuk igencsak halovány.
- Ezzzel a megállapítással felesleges lenne vitatkozni. Akadt öt olyan meccsünk, amelyen nem kaptunk gólt, ez örvendetes, viszont a hátsó stabilitásunk egyáltalán nincs összhangban a csatárjátékunkkal. Sajnos sok olyan labdarúgónk van, akikben nincs benne a gól.

- Úgy tudjuk, a jó szereplés dacára, a zalaegerszegi bravúrgyőzelmet követően, az otthoni Kispest elleni 0-0-t büntetni kívánja a Videoton vezetősége. Mi igaz ebből?
- Mi is csak hallottunk az esetleges szankcióról, de konkrétumot még nem tudunk erről. Állítólag, mivel sok döntetlent ért el a csapat, a prémiumrendszert is át szeretnék alakítani, de ez ügyben sem volt még döntés. Bízunk abban, hogy nem lesznek komoly büntetések, hiszen azért jól szerepel a csapat, és az alapelvárásoknak eddig megfelelt.

Bánki József

Korábban: