Vágólapra másolva!
A Leicester Citynél történt edzőváltást követően érik az újabb edzőcsere - legalábbis a The Sun szerint. Az angol bulvárlap úgy értesült, hogy a Derby County labdarúgócsapatának menedzsere, Jim Smith is lemondását fontolgatja. A 60 éves szakember szerződése szezon végén járna le, de a csapat gyenge szereplése miatt kész hamarabb távozni posztjáról.

Redknapp és Graham: előbbi lemondta,
utóbbi örömmel vállalná
The Sun
Derby

"Az edzősködés olyan, mint a drog. Egyszer rászoksz és utána már nem lehet meglenni nélküle" - nyilatkozta az egykori Oxford, Birmingham és Queens Park Rangers menedzser. Smith immár hatodik éve dolgozik a csapatnál és nem is szeretné otthagyni a klubot.

A már említett másik angol klubnál, a Leicester Citynél egy hete menesztették Peter Taylort. Utódjának az egykori West Ham-trénert, Harry Redknappet kérte fel a menedzsment, ám a szakember nem vállalta a feladatot. "Úgy érzem, nem szabad hűtlennek lennem jelenlegi klubomhoz, a Portsmouth-hoz és az elnök Milan Mandarichoz" - állt hivatalos indoklásában.

Redknapp "kiesésével" megnyílt az út George Graham előtt. Az egykori Arsenal-, Leeds- és Tottenham-menedzser úgy véli, alkalmas lehet a Leicester edzői feladatainak ellátására. Még szép: tavaly az angol szövetségi kapitányi posztra is pályázott.

Pincési László

Korábban:

Vált a Leicester