Vágólapra másolva!
Egyelőre úgy tűnik, a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen Sir Alex Ferguson nélkül lesz kénytelen kiállni a Manchester United labdarúgócsapata. A skót tréner közlekedési dugóba kerülve lekéste az athéni repülőgépet, amellyel csapata az Olimpiakosz elleni BL-találkozóra utazott.

Az angol The Sun értesülése szerint az angol Manchester United játékosai és vezetői Sir Alex Ferguson nélkül indultak el a görög fővárosba, miután a skót tréner nem érkezett meg időben a repülőtérre, illetve tíz perccel a gép felszállása előtt már a légikikötő területén tartózkodott, ám a kötelező vizsgálatok miatt felszállni már nem tudott.

Nem utazott el Athénba Nicky Butt sem, igaz, ő sérülés miatt nem lehet jelen a Spiros Louis-stadionban. Wes Brown, Ryan Giggs és Dwight Yorke még kisebb sérüléssel bajlódik, ám mindketten bevethetőek lesznek. Az argentin Juan Sebastian Veron közvetlenül a paraguayi Asuncionból repül a mérkőzés színhelyére és reméli, időben meg is érkezik. Előfordulhat, hogy nem játszik David Beckham sem, akit Ferguson szíve szerint pihentetne a szombati, Görögország elleni vb-selejtező miatt. Amennyiben Becks nem szerepel, úgy Scholes veszi át helyét a középpályán. Ellenkező esetben a vörös hajú játékos Cole-t szorítja ki a támadósorból.

Pincési László

Korábban:

Van Gaalt szeretné a Manchester United