Vágólapra másolva!
Amióta Varga Zoltán vezetőedzővel két hete szerződést bontottak Győrben, alig hallani valamit az egykori ferencvárosi klasszisról. Nem véletlenül, hiszen Varga meg a magyar fociról, pontosabban az azt körülvevő közegről nem akar hallani. Kiábrándultságában az is felmerült benne, hogy egy idő után esetleg visszatér Münchenbe, ahol korábban a biztosítószakmában dolgozott.

Varga egy hete vállműtéten esett át, az operációt Hangody professzor végezte, aki Hrutka János hasonló jellegű sérülését is rendbe hozta annak idején. Varga Zoltán azóta hazatért a budai Várban található lakásába, s barátaival néhány pofa sör mellett a futballon kívül mindenről hajlandó beszélni.

Mostanság rehebilitációs kezelésekre jár, ám a futballtól hiába akarja, képtelen elszakadni. A sportágat rajongásig szerető hajdani jobbösszekötő ugyanis a televizíóban az összes NB I-es mérkőzést és az összefoglalókat is megnézi, akárcsak a Bundesliga találkozóit, ami érthető, hiszen a német pontvadászatot nagyon ismeri. Mi ez, ha nem egy viszonzatlan rajongás?

Korábban: