Vágólapra másolva!
Jó, változatos találkozón mindkét kapu előtt sok helyzet adódott, összességében az első félidőben a Haladásnak, szünet után a Sopronnak volt több lehetősége, igazságos a döntetlen.

Borsodi Liga, 14. forduló
Sopron - Haladás 1-1 (1-1)
Sopron, 2500 néző
Vezette: Kiss B.
Sopron: Borsi - Vincze, Szabados, Horváth R. - Orabinec, Csiszár (Varga, 63.), Somogyi, Salagean (Tóth I., 58.) - Sira (Bausz, 74.), Tóth M., Nagy T.
Haladás: Takács T. - Nagy G., Horváth A., Juhász, Leandro - Takács B., Nagy L. (Somfalvi 63.), Filipovic (Japa 21.), Némethy, Halmosi (Tóth P., 90.) - Preisinger
gól: Tóth M. (9.), ill. Preisinger (26.)
sárga lap: Nagy T. (40.), Vincze (53.), ill. Némethy (37.), Japa (50.), Preisinger (73.), Takács B. (79.)

9. perc: Nagy T. forgatta meg Filipovicot a szombathelyi 16-os bal oldalánál, középre adott, és a harcos Tóth Mihály 6 méterről a védők gyűrűjében a bal alsó sarokba helyezett (1-0).

26. perc: Japa 24 méteres lövése messze kipattant Borsi kapus melléről, és az érkező Preisinger 8 méterről a kapuba helyezte a labdát (1-1).

Reszeli Soós István: - Rossz szériában vagyunk. A csapat ma mindent megtett a sikerért, de egyrészt nem sikerült kihasználni a helyzeteket, másrészt pedig megint jött a szokásos baki. Volt kockázat a játékukban, de szerintem a csapat bizonyította, hogy tud futballozni és van tartása.

Keszei Ferenc: - Fölényben játszott a Sopron, kapusunk nagyon jól védett, de úgy érzem, ha egy kicsit rutinosabb a társaság, a kontrákkal akár meg is nyerhettük volna ezt a feszült, küzdelmes találkozót.