Vágólapra másolva!
Feszült hangulatú mérkőzésen az együttesek keveset foglalkoztak a védekezéssel, s így ha nem is magas színvonalú, de mindenképpen küzdelmes mérkőzést láthattak az örökrangadóra kilátogató szurkolók. A gólok igen váratlanul estek, tíz percen belül született mind a négy gól. A döntetlen (a Ferencvárosnak ez volt az első) igazságosnak mondható. A Ferencváros feljött a negyedik helyre (igaz, a Dunaferr percek múlva fejezi be a Videoton elleni mérkőzését, tehát még gyarapíthatja a pontszámait), míg az Újpest pedig maradt a hatodik helyen.

Borsodi Liga, 14. forduló
Újpest - Ferencváros 2-2 (0-0)
Megyeri út, 4000 néző
Vezette: Juhos
Újpest: Posza - Medgyesi (Korolovszky, 54.), Tamási, Szélesi, Pető - Erős, Kunzo, Dvéri (Poljakovic, 46.), Lőw - Tokody, Vagner (Pest, 83.)
Ferencváros: Szűcs L. - Cheregi, Dragóner, Gyepes - Kriston, Lipcsei, Szabó T. (Vén 77.), Szkukalek - Pinte, Horváth (Jovic 83.), Fülöp (Jancula, 80.)
gól: Erős (73.), Poljakovic (82.), illetve Dragóner (76.), Vén (79.)
sárga lap: Tamási (25.), Poljakovic (78.), illetve Fülöp (16.), Lipcsei (69.), Dragóner (84.)

73. perc: Korolovszky átívelt a védők feje felett, a labdára Erős rajtolt, átvette, majd - bár kissé kisodródott - a hosszú, jobb
sarokba lőtt (1-0).

76. perc: Szkukalek ívelt be balról egy szabadrúgást, a védők kifejelték a labdát, amit Szabó T. egyből visszaívelt és Dragóner 5 m-ről a bal felső sarokba fejelt (1-1).

79. perc: a csereként beállt Vén 20 m-ről, szabadrúgásból ballal a bal felső sarokba csavart (1-2).

82. perc: Szélesi száguldott el a jobboldalon, laposan középre adott, s a berobbanó Poljakovic 5 m-ről a bal sarokba emelt (2-2).

Csank János: "Jó meccs volt, főleg, mert eredményt értünk el. Az Újpestnek az első félidőben voltak helyzetei, a hazaiak bízhattak a sikerben. Vén szabadrúgásánál éreztem: ha eltalálja a labdát, gól lehet. Annak viszont nem örülök, hogy az újpestiek felállt védelem ellen tudtak egyenlíteni. A kispad mellől jó meccsnek éreztem a találkozót, amely nagy taktikai csatát hozott."

Kisteleki István: "Egyetlen problémám a mérkőzéssel, hogy nem nyertünk. Csapatom egyre inkább érett játékot nyújt, különösen az első félidőben korszerűen játszott. Jó színvonalú találkozót láthattak a nézők, és annak különösen örülök, hogy igazi rangadóhangulatban, botrány nékül játszhattak a csapatok."

Ajánlat: