Vágólapra másolva!
Gólpassz, gól, kiharcolt tizenegyes. Kronológiai sorrendben ezek voltak a kitűnően futballozó Nagy Tamás kulcsmomentumai az Üllői úti FTC-Matáv Compaq Sopron bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, azaz a csatár mindhárom soproni gólban kulcsszerepet játszott.

"Bosszankodom, mert 2-0 után nyernünk kellett volna. Az első félidőben nagyon könnyű volt a Fradi ellen játszani, de szünet után nem bírtuk ki a bajnokcsapat nagy nyomását, ám miután fordított a Fradi, talpra álltunk, és ha a második félidő elején kicsit nyugodtabbak, rutinosabbak vagyunk, nyerünk" - értékelte dióhéjban a találkozót a kitűnően futballozó csatár.

Érdekes módon Nagynak, bár természetesen örült szezonbéli első góljának, amelyre ő és a szakvezetés is elég régen várt, mégis nem saját találata, hanem az első Matáv-gólt megelőző akció tetszett legjobban, amely előtt gólpasszt adott. "Szerintem gyönyörű támadás volt, éreztem, hogy Tóth Misi hová fog érkezni, sikerült pont jó helyre tennem elé a labdát, ő pedig a lehető legjobb ütemben lőtte el, ha egy ütemmel előbb vagy később passzol, nincs gól. Egyre jobban összeszokunk, és ez csak hasznára válhat a csapatnak."

Botár László

Korábban:

Egyik edző sem javított