Vágólapra másolva!
Hector Cúper vezetőedző Ronaldót is nevezte az Inter Lengyelországba utazó 18 fős keretébe, amely csütörtökön lép pályára az UEFA-kupa 2. fordulójában a Wisla Krakkó elleni visszavágó mérkőzésen.

Pedig az Internazionale argentin edzője és a brazil világsztár viszonya enyhén szólva sem rózsás: miután Cúper kihagyta a sérüléséből felépült csatárcsillagot a hétvégi Juventus elleni bajnoki rangadóra készülő keretből, Ronaldo fejfájásra hivatkozva kihagyta a pénteki edzést, egyszerűen hazaautózott az Appiano Gentile-i edzőtáborból. Saját internetes honlapján Ronaldo bírálta az őt mellőző Cúpert, aki szerint a brazil még nem kész százszázalékosan a visszatérésre.

Ronaldo 2000. áprilisi második tértműtétje után 17 hónapig lábadozott, majd az UEFA-kupa első fordulójában, a román Brassó ellen tért vissza, de combjában izomrostszakadást szenvedett. A krakkói meccs, amelyre az Inter 2-0-ás előnnyel utazik, végleges visszatérésének a lehetőségét kínálja: "Nagyon örülök, hogy Cúper végre rábólintott a visszatérésemre. Már régóta egészségesnek és játékra késznek érzem magam. Minden a terveim szerint halad" - nyilatkozta a lengyelországi utazás előtt Ronaldo.

Korábban:

Németh Andrea