Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgó-csapatának elnöke kijelentette, a bajoroknak nicsen nagyobb vágyuk a Világkupa megnyerésénél. A Bayern kedden magyar idő szerint délelőtt a Libertadores-kupa győztes Boca Buniors ellen lép pályára Tokióban, hogy eldöntse, melyik együttes a világ legjobb klubcsapata.

"Bayern huszonöt éve nyerte meg a Világkupát, itt az ideje, hogy Münchenbe hozzuk a trófeát" -nyilatkozta Beckenbauer, aki tagja volt a korábban Világ-kupa győztes Bayernnek.

Nem utazik a csapattal Zickler, s a Manchester Unired elleni Bajnokok Ligája találkozón hosszú idő után viszatért Effenberg sem. A középpályás jobb combja megsérült, a Nürnberg elleni bajnoki félidejében Hitzfeld edző le is cserélte. A csapatorvos szerint legalább tíz napig pihennie kell. A tréner ennek ellenére nincsen elkeseredve: "Csapatom minden játékosa tudja, milyen lehetőség előtt állunk. A dél-amerikaiak elleni siker visszaadná az önbizalmunkat" - nyiltakozta Hitzfeld, aki tudja, a Brema ellen 1-0-ra elvesztett bajnoki, a MU elleni 1-1-es döntetlen és a Nürnberggel szembeni 0-0 után a legjobbkor jönne a Boca Juniors legyőzése.

Thury Gábor

Korábban:

Ikszelt a Bayern