Vágólapra másolva!
Nem sokan kételkednek abban, hogy a télen komoly változások várhatók a Ferencvárosnál. S nem is biztos, hogy csak a kispadon. Mindez viszont akár az MTK-t is érintheti. Már nyáron felmerült: ha a Fradinak sikerül bejutnia a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe, néhány kék-fehér futballistával erősítenék meg az ősi riválist. Mindez természetesen összefüggésbe hozható az MTK-t saját cégein keresztül birtokló, míg a Ferencváros labdarúgó kft-jében nyolcvan százalékos tulajdonrészt szerző Várszegi Gábor személyével.

Fotó: Reuters
Talán Illés is a Fradiban folytatja

Ami a további terveket illeti, híreink szerint Garami József szakmai igazgató megbízást kapott Várszegi Gábortól, hogy nézzen körül a hazai és a külföldi játékospiacon - a Ferencváros számára. Üzleti elképzeléseiben pedig Várszegi Gábor sem hagyott kétséget afelől, hogy számára az MTK emocionális kérdés, az FTC "biznisz". Az érvényes szabályok szerint azonban két klubnak nem lehet egy tulajdonosa, így Várszegi a kék-fehér egyesületből névlegesen kiszáll. Legközelebbi munkatársa és barátja, Bukor Ferenc viszi tovább az MTK FC Hungária ügyeit, aki egyébként jelenleg is a futballklub elnöke.

A tényeket szem előtt tartva azért senki előtt ne legyen kérdés: Várszegi Gábor sem materiális, sem érzelmi alapon nem hagyja el az MTK-t. Igaz, erről soha nem is volt szó.