Vágólapra másolva!
Lassan vége az őszi idénynek, ám a kispadok, ahogy az ilyenkor lenni szokott, rendesen mozognak néhány edző alatt. Ugyanakkor van olyan edző, aki nem idegeskedik az állása miatt, míg másokat alaposan megvisel a váltás.

Előbbiek közé tartozik például Csank János, a Ferencváros és Kisteleki István, az Újpest trénere is. A Fradinál ugyanis már régóta edzőcseréről beszélnek, ám Újpesten sem lepne meg túlzottan sok embert, ha tavasszal már Nagy László, a lilák korábbi válogatott balszélsője, majd edzője ülne a kispadon Kisteleki István helyett, ráadásul utóbbit is már csak egészséges hiúsága, mintsem egzisztenciális kiszolgáltatottsága tartja a patinás egyesületnél.

Az is biztosnak tűnik, hogy alakuljon bárhogy a fellebbezés, Reszeli Soós István sem marad Sopronban. Utódjaként Simon Tibor, a REAC jelenlegi szakvezetőjének nevét is rebesgetik, igaz, ez ügyben a Vasasnál is felmerült az egykori ferencvárosi jobbhátvéd szerepvállalása. De ha már Reszelinél tartunk, a fiatal szakember elismertségét jelzi, hogy információnk szerint Debrecenben, Diósgyőrben és Siófokon is szívesen látnák a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága által március 4-ig a kispadtól eltiltott edzőt.

Bánki József

Ajánlat: