Vágólapra másolva!
A Daily Soccer szinte biztosra veszi, a BBC szerint lehetséges, hogy David Beckham, a Manchester United középpályása nem játszik a Boavista elleni szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozón.

A dolog előzménye, hogy Sir Alex Ferguson, az MU trénere a Chelsea elleni 3-0-ra elvesztett találkozón lecserélte Beckhamet. Ebben a szezonban Ferguson már a második alkalommal hozta le játékosát idő előtt, Beckham a Liverpool elleni meccsen is előbb vonult az öltözőbe. A középpályás ebben a bajnoki szezonban nincs jó formában, más kérdés, hogy a válogatottban általában jó teljesítményt nyújt.

A futballista helyét ma este várhatóan a norvég Ole Gunnar Solskjaer veszi át. A Manchesterben Wes Brown sem lehet ott a csapatban, mert a 22 éves védő térde felmondta a szolgálatot. Mi több, nem valószínű, hogy Ferguson számíthat Andy Cole-ra: "Andy egy rúgást kapott a bokájára, Brownnak pedig a térde rakoncátlankodik" - dohogott a skót mester. Egyes vélemények szerint a hátvéd térdsérülése olyan komoly, hogy ez veszélyeztetheti világbajnoki szereplését is.