Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülés szerint az Internazionale labdarúgócsapata az idény végéig a brazil Palmeirasnak adja kölcsön szupersztárját, Ronaldót.

A világklasszis csatár hosszú sérülése után nem fér be a milánói együttes kezdőtizenegyébe. A Corriere dello Sport című újság úgy tudja, hogy Ronaldo sem bánná, ha hazájában játszhatna. A futballista nem sokat árult el a jövőjéről.

"Biztos vagyok benne, hogy a vezetők olyan megoldást találnak, amely mindenkinek megfelel. Tisztában vagyok vele, hogy a kispadról nehéz lesz bekerülni a világbajnokságon szereplő brazil válogatottba" - mondta.

Felipe Scolari, a nemzeti együttes szakvezetője kijelentette: csak azokra számít, akik a vb előtt három hónapig folyamatosan pályára lépnek klubjukban.

A brazil csatár november 4-én a Lecce elleni találkozón 14 percet játszott, amikor izomhúzódást szenvedett és le kellett cserélni. Előtte 1999. november 21-én - szintén a Lecce volt az ellenfél - szerepelt utoljára bajnoki találkozón. Azóta kétszer operálták térdszalag-szakadással.

Az olasz bajnokságban november 25-én, a Fiorentina ellen 18 percet játszott, vasárnap az Atalantát 4-2-re legyőző együttesben nem jutott szóhoz.

Csütörtökön, az UEFA-kupa harmadik fordulójának visszavágóján, az Ipswichet 4-1-es sikerrel búcsúztató együttesben az utolsó tíz percben kapott lehetőséget.

Ajánlat:

Ronaldo nem adja fel