Vágólapra másolva!
Zajlik az egyeztetés a Videoton és az Újpest között Szlezák Zoltán ügyében. Mint ismeretes, az ősújpestinek számító, jelenleg Székesfehérváron futballozó Szlezákra Glázer Róbert vezetőedző segítőjeként, egyben aktív játékosként is számítanak a Megyeri úton.

"A magam részéről megegyeztem az Újpesttel, a többi a Videoton vezetőin múlik" - kezdte Szlezák, majd ekképp folytatta: "Beszéltem Várhidi Péterrel, a 'Vidi', és Glázer Róberttel, az Újpest vezetőedzőjével is, mindketten rendkívül készségesen és barátian kezelték az ügyemet, így a részemről semmi akadálya, hogy visszatérjek a lilákhoz. Ehhez azonban a fehérvári vezetők hozzájárulása is szükséges, mivel nyárig szerződés köt a klubhoz."

"A Videotonnál egyébként jelezték, hogy nem gördítenek akadályt a távozásom elé, ám mivel a balhátvéd hiányposzt a 'Vidinél', nyilván meg akarják várni, miként sikerülnek a téli átigazolások. Ennek érdekében már fel is vették a kapcsolatot a Győrrel Vasas Zoltán szerződtetése okán."

"Természetesen én is szeretnék még játszani, amit meg is beszéltem Glázer Róbert vezetőedzővel, ezért a lila-fehéreknél - ha szükséges - pályára lépek, emellett pedig ellátom a pályaedzői feladatokat is. Mindez tréneri pályafutásom kezdetének ideálisnak mondható, de gyorsan hozzátenném, ha a Videotonnál mégis ragszkodnának hozzám, akkor sem keseredek el, s becsülettel kitöltöm a júniusig szóló megállapodásunkat. Persze a fehérváriak is tudják jól, hogy minden a lilákhoz köt."

Korábban:

Meghosszabbították Várhidi szerződését Fehérváron

Bánki József