Vágólapra másolva!
Kellemesen és családi körben töltötte a karácsonyi ünnepeket Dárdai Pál, a Hertha BSC és a magyar válogatott labdarúgója, mivel öccse és szülei is meglátogatták őket Berlinben. A sikeres idényt maga mögött tudó középpályás érdeklődésünkre az elmúlt napokról, már a jövőt is érintve nyilatkozott.

"Szerencsére anyu, apu, valamint Balázs öcsém jelenléte olyanná varázsolta a Szentesténket, amilyenekben Pécsett szokott részünk lenni, csak a nagyszülők hiányoztak, igaz, ők nagyon. Ettünk, ittunk az ünnepek alatt, ráadásul a fater hozott a tavalyi borából, hiszen az idei még nem az igazi - ez még kellemesebbé tette az estéinket. Másnap azonban mindig elmentünk hármasban futni, csak éppen rossz volt a terep, mivel Berlinben nagy mennyiségű hó hullott a napokban. Muszáj volt tréningezni, hiszen január elején súlyméréssel kezdünk, s errefelé hamar észreveszik, ha valaki elhagyja magát a karácsonyi eszem-iszom alkalmával" - így a borász, egyben kötelességtudó Dárdai.

"Mindenesetre méltó befejezés volt ez a családi örvendezés a jól sikerült szezon után, a szilveszter viszont lényegesen csendesebben telik majd, apuék ugyanis hazautaznak. Ők el is mennek a hagyományos pécsi szilveszteri buliba, amelyen eddig én is mindig részt vettem. Az összejövetel ezúttal is a Tettye-étteremben lesz, ahol ha minden igaz, Róth Anti, Lutz Jakab és a többi egykori pécsi futballista is tiszteletét teszi. Lélekben én is velük tartok, de már a Hertha alapozására is gondolnom kell, elvégre kemény bajnoki folytatás elé nézünk, arról nem is beszélve, hogy a kupában is a döntőbe akarunk kerülni, a fináléra ugyanis itt, Berlinben kerül sor."

Ajánlat:

Király, Lisztes: Az első karácsony apaként

Korábban:

Dárdai győztes gólja után Kokóval ünnepelt

Bánki József