Vágólapra másolva!
Mivel a klubvezetők már megállapodtak, szinte biztosra vehető, hogy Juhár Tamás, a Vasas válogatott középhátvédje a ZTE-hez igazol. Az angyalföldiek saját nevelésű játékosáért cserébe a zalaiak Telek Andrást és a román csatárt, Radu Sabót adják, míg a tehetséges utánpótlás-válogatott védőért, Udvari Tamásért fizet a Vasas.

Mint azt korábban jeleztük, noha a karácsonyi ünnepek előtt elköszöntek tőle, a továbbiakban mégis a Fáy utcaiakat erősíti Vincze István, a korábbi válogatott csatár, s visszatérésre készül a piros-kékekhez Hámori Ferenc, aki a Ferencvárosnál alig kapott bizonyítási lehetőséget, igaz, amikor kapott, akkor nem sikerült azzal élnie.

Visszatérve a ZTE-hez, szintén biztosra vehető, hogy Waltner Róbert, a kék-fehérek centere - az újpest Dvéri Zsolt társaságában - az olasz másodosztály utolsó előtti helyezett együtteséhez, a Ternanához szerződik. A zalaegerszegi egyesület részéről az ügy szépséghibája, hogy a csatérért csupán aprópénzt kaphat, mivel Waltner Róbert, a Simon János nevével fémjelzett Simi-menedzseriroda játékosa.