Vágólapra másolva!
Egyre türelmetlenebb Fehér Miklós, az FC Porto és a magyar válogatott csatára, ami érthető, hiszen immáron több mint fél éve kikerült a portugál bajnokcsapat keretéből, mivel nem fogadta el a vezetők ötéves szerződésajánlatot. Utóbbit elsősorban azért hárította el Fehér, mert több klub - többek között a Benfica, az Atlético Madrid - is megkereste, méghozzá a portóinál lényegesen előnyösebb feltételekkel.

Fotó: Reuters
Fehérnek már nagyon hiányzik a meccsek hangulata

Fehér Miklóst Portóban sikerült utolérnünk, s a fiatal támadó pillanatnyi helyzetéről a következőket mondta: "Kár lenne titkolnom, egyre inkább idegesít, hogy még nem rendeződött a helyzetem. Pedig november végén azt gondoltam: a karácsonyi ünnepekre, de legkésőbb január közepére eldől, hogy melyik csapatban folytatom a pályafutásomat" - mondta kissé csalódottan, majd hozzátette: "Persze, annyira azért nem vagyok elkeseredve, hiszen érdeklődőkben nincs hiány, s továbbra is legszívesebben az Atlético Madridhoz szerződnék."

Fehér ezt azzal indokolja, hogy a fővárosi együttes igen nagy népszerűségnek örvend Spanyolországban: "Nagyon népszerű csapatról van szó, arról nem is beszélve, hogy az Atléticónak nagy esélye van a feljutásra is, márpedig a Real Madrid, a Barcelona és a többi sztárgárda ellen játszani nem kis élmény lenne. Várom is a spanyolok jelentkezést, mivel már unom, hogy jó ideje csak tréningezek. Ráadásul a válogatottban is csak úgy kaphatok helyet, ha rendszeresen játszom a klubcsapatomban. Azaz most már tényleg napokon belül el kell dőlnie, hogy hol futballozom a jövőben."