Vágólapra másolva!
Az egyik spanyol televíziós társaság értesülése szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának öt játékosa a Rayo Vallecano elleni mérkőzést megelőző éjszakán egy madridi szállodában szexpartin vett részt.

Neveket nem hoztak nyilvánosságra, csupán annyit lehet tudni, hogy három spanyol és két holland futballista mulatott prostituáltakkal. A 4800 eurós számlát az egyik játékos hitelkártyájával egyenlítették ki.

Az egyesület vezetői szerint a híresztelésnek nincs alapja, Carles Rexach vezetőedző viszont a vasárnapi, 2-1-re elvesztett találkozó után azt mondta: néhány futballista teljesítményén látszott, hogy a pályán kívül nem folytat profi sportolóhoz méltó életmódot.

A Marca című lap szerdai számában megjelent egy fénykép arról a szállodaszobáról, ahol állítólag az orgia volt, a képaláírás így fogalmazott: "itt melegített a fél barcelonai csapat az utolsó helyezett elleni mérkőzésre".

Az AS arról számolt be, hogy a klub magándetektíveket fogadott fel, akiknek a futballisták éjszakai kilengéseiről kell jelentést készíteniük.

Ajánlat: