Vágólapra másolva!
A Premier League-ben ezen a héten két fordulót is rendeznek, és a hétközi játéknap első három mérkőzését már kedden lejátszották. A listavezető Manchester United magabiztosan intézte el a Boltont, a Middlesbrough a Sunderland ellen folytatta remek sorozatát, míg a Derby ezúttal a Charlton otthonában szenvedett vereséget.

Fotó: EPA
Hiába igyekeztek a boltoniak, Solskjaerral nem bírtak

A Middlesbrough a hétvégén az FA-kupában a Manchestert verte meg 1-0-ra Noel Whelan góljával, és a koreográfia most sem változott, a különbség mindössze annyi, hogy a szenvedő fél a Sunderland volt. A Boro találatát ezúttal is Whelan szerezte, és ez elég is volt a győzelemhez annak ellenére, hogy a vendégek szinte a teljes második félidőt emberhátrányban játszották végig Gianluca Festa kiállítása miatt. Az olasz védő azért kapott piros lapot, mert leköpte a Sunderland csatárát, Kevin Phillipset, aki könyökkel arcon vágta őt. A bíró azonban csak Festa cselekedetét észlelte.

A harmadik meccsen a Charlton Athletic hazai pályán gyűrte le az edző nélküli, utolsó helyen álló Derby Countyt. A Kosok helyzete egyre tragikusabbnak tűnik, a csapatnak mindössze 14 meccse maradt arra, hogy biztosítsa bennmaradását. Előbb azonban edzőt kellene találniuk.

Premier League, 24. forduló:
Bolton Wanderers - Manchester United 0-4 (0-2)
Bolton, 27350 néző
gól: Solskjaer (15., 39., 64.), Van Nistelrooy (84.)

Charlton Athletic - Derby County 1-0 (0-0)
London, 25387 néző
gól: Bart-Williams (79.)

Sunderland - Middlesbrough 0-1 (0-1)
Sunderland, 44579 néző
gól: Whelan (14.)
kiállítva: Feyta (Middlesbrough, 52.)

Szerdán játsszák:
Southampton - West Ham
Ipswich - Fulham
Aston Villa - Everton
Blackburn - Arsenal
Tottenham - Newcastle
Chelsea - Leeds
Liverpool - Leicester

Ajánlat: