Vágólapra másolva!
Újpesten eldőlt: igényt tartanak a tizenötszörös brazil válogatott Túlióra, aki a Botafogo támadójaként 1995-ben gólkirály lett hazájában. A döntés most már csak Túlio kezében van.

A csatár a Corinthians és a Botafogo után a Santa Cruz együtteséhez igazolt, ahol tavaly Goias állam bajnokságában is a legjobb mesterlövésznek bizonyult. A lila-fehérek fél évre, kölcsönbe szereznék meg a dél-amerikai labdarúgót, ám elővásárlási joggal is rendelkeznének. Persze a menedzsereknek, köztük a brazil csatár ügyeit intéző madridi menedzserirodának mindehhez kellett egy ígérvény is a Megyeri úti vezetők részéről, amit a hírek szerint meg is kaptak.

Ezek után Túlio kezében a döntés, s amennyiben rábólint az Újpest ajánlatára, úgy egy valódi klasszissal gazdagodhat a honi bajnokság. Információnk szerint az újpesti vezetők jelentős összeget - tízmillió forintot - sikeresen lealkudtak az árból, ám a brazil csatár a fél szezonra fizetéssel, prémiummal, lakás- és autóbérléssel együtt így is legalább huszonötmillió forintjába kerül a "violáknak".