Vágólapra másolva!
A Barcelona-AS Roma labdarúgó Bajnokok Ligája találkozót megelőzően arról folyt a suskus, vajon a vendégek trénere váltja-e a közeljövőben a Barca kispadján Carles Rexachot? Patrick Kluivert az 1-1-es döntetlennel végződött meccset követően kijelentette, Capello nem "illik" a Barcához.

A holland válogatott csatára emlékeztetett arra, hogy a Roma hősies védekezésének köszönhetően volt képes előnyét tartani. Kluivert nincs arról meggyőződve, hogy a Barcával lehetne-e ilyen stílust játszatni: "Nem tudom, ha a klubvezetés vagy a szurkolók Capellót akarják ide, tudniuk kell, hogy mi támadófutballt szeretünk játszani. Capello döntetlent tűzött ki célul, s ez nekem roppantul nem tetszik. Azt pedig a jövő héten Rómában bebizonyítjuk, hogy milyen jó edzőnk van."

Az ügyben - Rexach védelmében - Capello is megszólalt: "Állandóan arról beszélnek, hogy a Barcának új edző kell. Pedig Rexach jól végzi a dolgát, felesleges arról beszélni, hogy valaki mást akarnak helyette." Rexach még korábban kijelentette, szerinte normális, ha egy sztárklub egy sztáredző iránt érdeklődik, s nem sokkolná, ha Capello érkezne a helyére. Amióta Joan Gaspart elnök ítéletet mondott a vesztes találkozók után a tréner és játékosai felett, azóta - ahogyan Rexach fogalmazott - megkezdődött a visszaszámlálás...