Vágólapra másolva!
Az angol bulvárlapok, a válogatott középpályás beadásai és góljai helyett a legújabb Spice-bébivel foglalkoznak. Az [origo] is felkérte olvasóit, válaszolják meg a szigetországi sajtónak a jelenlegi legfontosabb kérdését: mi lesz Victoria és David gyermekének a neve? 826 vállalkozókedvű Beckham-szimpatizáns (?) olvasónk próbált tippelni.

A kisdedről még azt sem tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány, ám ez nem probléma. A már említett sajtótermékek tudni vélik: mivel a kis Beckham, Brooklyn New York hasonló nevű városnegyedében fogant, így valószínű, hogy hasonló "módszerrel" fogja elnevezni az énekes-focista sztárpár a szeptemberben érkező kis jövevényt is - egy angol megyéről (Essex), a MU stadionjáról (Trafford), avagy Victoria kedvenc ékszerüzletéről (Tiffany), esetleg egyéb földrajzi területekről, amelyek ilyen-olyan okból emlékezetesek a házaspár számára. A legviccesebb persze a fogantatás idejéből kikövetkeztetett Karácsony név lenne.

Nos, olvasóink szerint nem az ékszerüzletről kapja majd a nevét a baba (a voksolók mindössze a 21,2 százalékuk tört pálcát a Tiffany Sawbridgeworth keresztnév mellett), s a szavazatok alig több mint egynegyede (27%) árulkodik arról, hogy Christmas Knightsbridge Beckhamként jön a világra a már most világhírű magzat.

A megoldás - olvasóink többsége szerint - pofonegyszerű. Mivel Brooklyn már van a családban, jöhet az angol Beckham-birtok (azaz egy 2,5 millió font értékű villa) és a földrajz-tudományunk, kiegészítésképpen pedig Beckhs kedvenc helye, a manchesteri stadion. Legyen hát a baba neve Essex Trafford Beckham.

Juha

Korábban: